Altanhave som søndagsprojekt

ALTANHAVE som Søndagsprojekt 👩‍🌾 skab dit eget skovbryn på en formiddag

Er du træt af den samme gamle hverdag og drømmer om en forandring? Forestil dig at træde ud på din altan og opleve din egen botaniske have fyldt med frodige hortensiaer. Hos Urbangarden.dk vil vi hjælpe dig med at skabe denne drøm til virkelighed med vores fantastiske selvvandingskrukker.

I vores seneste video viser vores altanekspert, Boe, hvordan du kan forvandle din altan til en fortryllende oase med hortensiaer i vores unikke skovbrynskasser. Disse kasser er designet specielt til at skabe optimale betingelser for hortensiaer og andre planter. Selvom kongen af kassen er den imponerende træagtige hortensia, er der masser af plads til forskellige variationer.

En af vores favoritter er den rødblomstrende syrenhortensia. Dens blomster er en skøn symfoni af farver, og den tilføjer et strejf af elegance til din altan. Men vi har også den egebladede hortensia, der om efteråret forvandler sine blade til et betagende rødt skue, der vil glæde dig og dine sanser.

Vores skovbrynskasser giver dig mulighed for at plante tæt, så planterne passer på hinanden og øger chancen for, at de vil trives og overleve. Med vores selvvandingskrukker er det nemt at holde dine planter sunde og glade, selvom du har travlt med hverdagens forpligtelser.

Forestil dig nu, at du tager på planteskole og udvælger de smukkeste hortensiavarianter til din altan. Når du kommer hjem, er det som om, at tiden stopper, og du træder ind i din egen botaniske verden. Du kan stå på din altan og lade dig fortrylle af de vidunderlige hortensiaer, mens du glemmer alt om hverdagens travlhed.

I dette setup har vi tænk på dyrene, og skabt et vandbad i vores altanhave, så insekter og fugle kan slukke deres tørst. Vi tror på, at vi alle kan leve i harmoni med naturen, selv midt i byen.

Så hvis du er træt af at ligge på sofaen som en bunke vasketøj, så tag på planteskole med os og skab din egen botaniske oase på din altan. Med vores selvvandingskrukker er det nemt og sjovt at skabe en grøn og livlig altanhave, der vil glæde dig og det lokale dyreliv.

Se hvordan du gør i videoen nedenfor:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Selvom altanen er lille, kan den sagtens være både grøn og farverig.

Stauder med skønne farver giver liv i byhaven

Apr 03, 2024

Forestil dig at træde ud på din altan eller ind på terrassen i din lille gårdhave og blive mødt af et væld af farver, duft og summen fra insekter

Sådan laver du krydderurter-isterninger

Gem krydderurter året rundt med krydderurte-isterninger

Dec 16, 2023

En af de enkleste og mest effektive metoder til at bevare dine hjemmedyrkede krydderurter er at fryse dem i isterninger, hvilket skaber en praktisk og økonomisk køkkeningrediens, du kan bruge året rundt.

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Dec 16, 2023

Efter julen er overstået, og juletræet har udfyldt sin festlige rolle, behøver det ikke ende som affald