Altanhave som søndagsprojekt

ALTANHAVE som Søndagsprojekt 👩‍🌾 skab dit eget skovbryn på en formiddag

Er du træt af den samme gamle hverdag og drømmer om en forandring? Forestil dig at træde ud på din altan og opleve din egen botaniske have fyldt med frodige hortensiaer. Hos Urbangarden.dk vil vi hjælpe dig med at skabe denne drøm til virkelighed med vores fantastiske selvvandingskrukker.

I vores seneste video viser vores altanekspert, Boe, hvordan du kan forvandle din altan til en fortryllende oase med hortensiaer i vores unikke skovbrynskasser. Disse kasser er designet specielt til at skabe optimale betingelser for hortensiaer og andre planter. Selvom kongen af kassen er den imponerende træagtige hortensia, er der masser af plads til forskellige variationer.

En af vores favoritter er den rødblomstrende syrenhortensia. Dens blomster er en skøn symfoni af farver, og den tilføjer et strejf af elegance til din altan. Men vi har også den egebladede hortensia, der om efteråret forvandler sine blade til et betagende rødt skue, der vil glæde dig og dine sanser.

Vores skovbrynskasser giver dig mulighed for at plante tæt, så planterne passer på hinanden og øger chancen for, at de vil trives og overleve. Med vores selvvandingskrukker er det nemt at holde dine planter sunde og glade, selvom du har travlt med hverdagens forpligtelser.

Forestil dig nu, at du tager på planteskole og udvælger de smukkeste hortensiavarianter til din altan. Når du kommer hjem, er det som om, at tiden stopper, og du træder ind i din egen botaniske verden. Du kan stå på din altan og lade dig fortrylle af de vidunderlige hortensiaer, mens du glemmer alt om hverdagens travlhed.

I dette setup har vi tænk på dyrene, og skabt et vandbad i vores altanhave, så insekter og fugle kan slukke deres tørst. Vi tror på, at vi alle kan leve i harmoni med naturen, selv midt i byen.

Så hvis du er træt af at ligge på sofaen som en bunke vasketøj, så tag på planteskole med os og skab din egen botaniske oase på din altan. Med vores selvvandingskrukker er det nemt og sjovt at skabe en grøn og livlig altanhave, der vil glæde dig og det lokale dyreliv.

Se hvordan du gør i videoen nedenfor:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Sep 26, 2023

Har du en smuk altanhave, der blomstrer og trives, men er i tvivl om, hvordan du bortskaffer haveaffaldet?

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Sep 22, 2023

Kaffegrums er mere end bare den velsmagende drivkraft i din kop morgenkaffe. Det er også en guldgrube af næringsstoffer og en alsidig ressource for dine planter i haven

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Sep 22, 2023

Når du er færdig med at slå dit græs, er du kun halvvejs igennem opgaven. Du har nu en masse affald, du skal skille dig af med på den mest hensigtsmæssige måde. For mange bliver det noget med at samle det i affaldsposer, og smide det på lossepladsen.