Handelsbetingelser

Levering

Dit køb sendes med GLS til nærmeste GLS Pakkeshop så snart ordren er behandlet. Den forventede ekspeditionstid er 3-5 hverdage.

Fortrydelse

Hvis du mod forventning fortryder dit køb hos UrbanGarden.dk skal du kontakte os inden 14 dage efter modtagelsen af dit køb via kontaktformularen på vores hjemmeside og afvente svar mht. til forsendelse eller tilbage levering af vare.

Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varen må ved returnering ikke være taget i brug, dvs. der må ikke have været plantet i krukken eller boret overløbshuller mm. hvis du ønsker at returnere. Hvis du fortryder dit køb og returnerer varen uden værdiforringelse refunderer vi naturligvis det fulde beløb for varen. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke.

Reklamation

Du har naturligvis 24 måneders reklamationsret (jf. købeloven) på varer købt hos UrbanGarden.dk.

Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Kontakt os via kontaktformularen på vores hjemmeside, så finder vi en god løsning til dig.

Og husk du er altid velkommen til at kontakte os hvis du er i tvivl om hvilken størrelse krukke du skal vælge til din planter, eller med andre spørgsmål til dine køb.