Vandbad til dyreliv

Dediker en tanke til dem, der ikke kan hjælpe sig selv 🐦🐛💧

Hos Urbangarden.dk er passionerede om at skabe en mere grøn og livlig by gennem vores selvvandingskrukker. Vores mission er ikke kun at bringe naturen tilbage til byen, men også at skabe et naturligt levested for det lokale dyreliv. Vi tror på, at selv i den travleste by er der plads til en frodig og bæredygtig altanhave fyldt med liv.

I vores seneste video viser vi, hvordan vores selvvandingskrukker kan blive et vigtigt element for det lokale dyreliv. Selvom vi allerede har plantet tre træer i vores altanhave, har vi stadig masser af plads til et vandbad til dyrene. Rent vand er ofte en mangelvare i byen, og vi ønsker at give dyrene mulighed for at slukke deres tørst i vores altanhave.

Et godt vandbad er tænkt med dyrenes sikkerhed for øje. Vi har inkluderet pinde og sten i vandbadet, så små insekter og fugle kan lande sikkert og drikke uden risikoen for at drukne. For de små insekter er selv en lille kant farlig, da de kan blive trukket ned i vandet. Med vores design er vandbadet tilgængeligt for alle, uanset størrelse eller art.

Det er også vigtigt for os, at vandbadet er af en passende størrelse. Vi ønsker, at der altid er nok vand tilbage, selv efter de første to solsorte har været der for at bade. Vi vil sikre, at alt det lokale dyreliv har adgang til rent og frisk vand, når de har brug for det.

Vores selvvandingskrukker er en del af en større vision om at skabe et mere bæredygtigt og livligt bymiljø. Vi tror på, at selv de mindste handlinger kan gøre en forskel for både mennesker og dyr. Ved at skabe et levested for dyrelivet på vores altaner, kan vi opnå en bedre forståelse for naturen og dens betydning for vores trivsel.

Vi opfordrer alle til at deltage i denne bæredygtige bevægelse og skabe deres eget dyrevenlige paradis på deres altaner. Ved at bruge vores selvvandingskrukker kan du ikke kun skabe smukke og frodige omgivelser, men også bidrage til at bevare det lokale dyreliv.

Se mere her:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Sep 26, 2023

Har du en smuk altanhave, der blomstrer og trives, men er i tvivl om, hvordan du bortskaffer haveaffaldet?

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Sep 22, 2023

Kaffegrums er mere end bare den velsmagende drivkraft i din kop morgenkaffe. Det er også en guldgrube af næringsstoffer og en alsidig ressource for dine planter i haven

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Sep 22, 2023

Når du er færdig med at slå dit græs, er du kun halvvejs igennem opgaven. Du har nu en masse affald, du skal skille dig af med på den mest hensigtsmæssige måde. For mange bliver det noget med at samle det i affaldsposer, og smide det på lossepladsen.