Vandbad til dyreliv

Dediker en tanke til dem, der ikke kan hjælpe sig selv 🐦🐛💧

Hos Urbangarden.dk er passionerede om at skabe en mere grøn og livlig by gennem vores selvvandingskrukker. Vores mission er ikke kun at bringe naturen tilbage til byen, men også at skabe et naturligt levested for det lokale dyreliv. Vi tror på, at selv i den travleste by er der plads til en frodig og bæredygtig altanhave fyldt med liv.

I vores seneste video viser vi, hvordan vores selvvandingskrukker kan blive et vigtigt element for det lokale dyreliv. Selvom vi allerede har plantet tre træer i vores altanhave, har vi stadig masser af plads til et vandbad til dyrene. Rent vand er ofte en mangelvare i byen, og vi ønsker at give dyrene mulighed for at slukke deres tørst i vores altanhave.

Et godt vandbad er tænkt med dyrenes sikkerhed for øje. Vi har inkluderet pinde og sten i vandbadet, så små insekter og fugle kan lande sikkert og drikke uden risikoen for at drukne. For de små insekter er selv en lille kant farlig, da de kan blive trukket ned i vandet. Med vores design er vandbadet tilgængeligt for alle, uanset størrelse eller art.

Det er også vigtigt for os, at vandbadet er af en passende størrelse. Vi ønsker, at der altid er nok vand tilbage, selv efter de første to solsorte har været der for at bade. Vi vil sikre, at alt det lokale dyreliv har adgang til rent og frisk vand, når de har brug for det.

Vores selvvandingskrukker er en del af en større vision om at skabe et mere bæredygtigt og livligt bymiljø. Vi tror på, at selv de mindste handlinger kan gøre en forskel for både mennesker og dyr. Ved at skabe et levested for dyrelivet på vores altaner, kan vi opnå en bedre forståelse for naturen og dens betydning for vores trivsel.

Vi opfordrer alle til at deltage i denne bæredygtige bevægelse og skabe deres eget dyrevenlige paradis på deres altaner. Ved at bruge vores selvvandingskrukker kan du ikke kun skabe smukke og frodige omgivelser, men også bidrage til at bevare det lokale dyreliv.

Se mere her:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Selvom altanen er lille, kan den sagtens være både grøn og farverig.

Stauder med skønne farver giver liv i byhaven

Apr 03, 2024

Forestil dig at træde ud på din altan eller ind på terrassen i din lille gårdhave og blive mødt af et væld af farver, duft og summen fra insekter

Sådan laver du krydderurter-isterninger

Gem krydderurter året rundt med krydderurte-isterninger

Dec 16, 2023

En af de enkleste og mest effektive metoder til at bevare dine hjemmedyrkede krydderurter er at fryse dem i isterninger, hvilket skaber en praktisk og økonomisk køkkeningrediens, du kan bruge året rundt.

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Dec 16, 2023

Efter julen er overstået, og juletræet har udfyldt sin festlige rolle, behøver det ikke ende som affald