NEM GUIDE - Sådan vander du og undgår jordsnyd efter du har plantet i dine selvvandingskrukker

NEM GUIDE - Sådan vander du og undgår jordsnyd efter du har plantet i dine selvvandingskrukker

Når man har plantet - om man bruger selvvandingskrukker eller ej, skal man sikre at det ser ud som man gerne vil, og her er vanding en god måde at tjekke for "jordsnyd"

I videoen nedenfor viser Boe hvordan man tjekker for jordsnyd.

Boe forklarer, at den jord, de har brugt, kan være meget tør, og derfor er det vigtigt at vande ordentligt for at få jorden til at suge fugten op omkring planterne. Når de vander, kan de opleve jordsnyd, hvor jorden synker meget omkring planterne. Men en af fordelene ved vores selvvandingskrukker er, at overskydende vand automatisk løber ned i vandtanken, hvilket er med til at undgå oversvømmelser.

Boe viser os også, hvordan de planter og sørger for, at planterne står og stritter til en start. Bagefter topper de af med jord, så planterne ikke mangler noget. Det er vigtigt for os, at dine planter får den bedste start i vores selvvandingskrukker, så de kan trives og vokse sig store og smukke.

I en af vores Skovbrynskasser har Boe skabt en hortensia-botanisk have, der skal holde humøret højt på en regnvejrsdag. Det vigtigste er at gøre den tørre jord våd og vande den igennem. De topper af med dækbark af pinje, som både holder på fugten og forhindrer ukrudt i at spire. Samtidig tilføjer det også en æstetisk og dekorativ dimension til kassen.

Vi forstår, at småfugle kan være glade for dækbarken til deres reder, men vi ser det som en hyggelig måde at tiltrække liv og aktivitet til din altanhave. Småfuglene, der besøger din altan, vil skabe en fornemmelse af natur og liv midt i byen.

Med vores selvvandingskrukker er det nemt at passe på dine planter og give dem den kærlige omsorg, de har brug for. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe en frodig og smuk altanhave, der bringer glæde og ro til din hverdag.

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Sep 26, 2023

Har du en smuk altanhave, der blomstrer og trives, men er i tvivl om, hvordan du bortskaffer haveaffaldet?

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Sep 22, 2023

Kaffegrums er mere end bare den velsmagende drivkraft i din kop morgenkaffe. Det er også en guldgrube af næringsstoffer og en alsidig ressource for dine planter i haven

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Sep 22, 2023

Når du er færdig med at slå dit græs, er du kun halvvejs igennem opgaven. Du har nu en masse affald, du skal skille dig af med på den mest hensigtsmæssige måde. For mange bliver det noget med at samle det i affaldsposer, og smide det på lossepladsen.