NEM GUIDE - Sådan vander du og undgår jordsnyd efter du har plantet i dine selvvandingskrukker

NEM GUIDE - Sådan vander du og undgår jordsnyd efter du har plantet i dine selvvandingskrukker

Når man har plantet - om man bruger selvvandingskrukker eller ej, skal man sikre at det ser ud som man gerne vil, og her er vanding en god måde at tjekke for "jordsnyd"

I videoen nedenfor viser Boe hvordan man tjekker for jordsnyd.

Boe forklarer, at den jord, de har brugt, kan være meget tør, og derfor er det vigtigt at vande ordentligt for at få jorden til at suge fugten op omkring planterne. Når de vander, kan de opleve jordsnyd, hvor jorden synker meget omkring planterne. Men en af fordelene ved vores selvvandingskrukker er, at overskydende vand automatisk løber ned i vandtanken, hvilket er med til at undgå oversvømmelser.

Boe viser os også, hvordan de planter og sørger for, at planterne står og stritter til en start. Bagefter topper de af med jord, så planterne ikke mangler noget. Det er vigtigt for os, at dine planter får den bedste start i vores selvvandingskrukker, så de kan trives og vokse sig store og smukke.

I en af vores Skovbrynskasser har Boe skabt en hortensia-botanisk have, der skal holde humøret højt på en regnvejrsdag. Det vigtigste er at gøre den tørre jord våd og vande den igennem. De topper af med dækbark af pinje, som både holder på fugten og forhindrer ukrudt i at spire. Samtidig tilføjer det også en æstetisk og dekorativ dimension til kassen.

Vi forstår, at småfugle kan være glade for dækbarken til deres reder, men vi ser det som en hyggelig måde at tiltrække liv og aktivitet til din altanhave. Småfuglene, der besøger din altan, vil skabe en fornemmelse af natur og liv midt i byen.

Med vores selvvandingskrukker er det nemt at passe på dine planter og give dem den kærlige omsorg, de har brug for. Vores mål er at hjælpe dig med at skabe en frodig og smuk altanhave, der bringer glæde og ro til din hverdag.

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Selvom altanen er lille, kan den sagtens være både grøn og farverig.

Stauder med skønne farver giver liv i byhaven

Apr 03, 2024

Forestil dig at træde ud på din altan eller ind på terrassen i din lille gårdhave og blive mødt af et væld af farver, duft og summen fra insekter

Sådan laver du krydderurter-isterninger

Gem krydderurter året rundt med krydderurte-isterninger

Dec 16, 2023

En af de enkleste og mest effektive metoder til at bevare dine hjemmedyrkede krydderurter er at fryse dem i isterninger, hvilket skaber en praktisk og økonomisk køkkeningrediens, du kan bruge året rundt.

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Dec 16, 2023

Efter julen er overstået, og juletræet har udfyldt sin festlige rolle, behøver det ikke ende som affald