Plant en nektarbuffet i din selvvandingskrukke

Nem Guide: Skab en nektarbuffet og få liv på din altan eller terrasse med vores selvvandende klimakasse

Skab din egen magiske nektarbuffet på altanen med vores Bonsai-kasse fra Urbangarden.dk! Drømmer du om at tiltrække summende honningbier, livlige humlebier og smukke sommerfugle til din altan? Så er vores Bonsai-kasse lige noget for dig!

Vi elsker træer, og selvom vi har begrænset plads på altanen, vil vi gerne have den fyldt med liv og farver. Derfor har vi skabt denne Bonsai-kasse, og i denne nektarbuffet, sammensat en smuk kombination af stauder og urter, der vil skabe en eksplosion af vækst og blomsterpragt, som bestemt vil glæde både dig og dit lokale insektliv.

Lad os præsentere de fantastiske planter vi i dette tilfælde har valgt til vores nektarbuffet:
  1. Merian (Origanum Vulgare): Denne skønne plante er en favorit blandt bier og sommerfugle. Med dens lyserøde blomster vil den tiltrække en utrolig mængde af disse smukke insekter til din altan.
  2. Agastache (Anisisop eller Indianermynte): Agastache har mange navne, men én ting er sikkert - bier og sommerfugle elsker den! Plant to Agastache i kassen, så de kan stritte ud over det hele og tilbyde en overdådig buffet af nektar.
  3. Rozanne (Storkenæb): Rozanne er en ægte stjerne, der blomstrer uophørligt fra juni til frosten kommer. Denne smukke staude vil tilføje en dybblå farve til din nektarbuffet og tiltrække endnu flere insekter.

Vi skaber en nektarbuffet til altanen

Når du planter i vores krukker, er det vigtigt at tænke langsigtet. Vores jord fra Södra Århults er af høj kvalitet og sikrer, at dine planter vil trives i mange år fremover. Vi vil gerne have, at dine planter har det bedste grundlag for at vokse og blomstre, så du kan nyde dem længe.

Giv dine altandrømme vinger med vores Bonsai-kasse og lad den forvandle din altan til et blomstrende paradis. Vi tør godt love, at dine naboer vil misunde dig, når de ser din imponerende nektarbuffet!

Har vi vakt din nysgerrighed? Så besøg vores webshop på Urbangarden.dk og udforsk vores udvalg af selvvandingskrukker og kasser. Skab din egen unikke altanhave, der vil tiltrække en skøn symfoni af insekter og glæde dit grønne hjerte. Vi står klar til at hjælpe dig med at gøre din altan til det grønne paradis, du altid har drømt om!

Se den fulde videoguide her:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Altanhave uden spor: Effektiv bortskaffelse af haveaffald i Danmark

Sep 26, 2023

Har du en smuk altanhave, der blomstrer og trives, men er i tvivl om, hvordan du bortskaffer haveaffaldet?

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Giv Dit Grønne Liv en Koffein-Boost: Brug af Kaffegrums til Planter

Sep 22, 2023

Kaffegrums er mere end bare den velsmagende drivkraft i din kop morgenkaffe. Det er også en guldgrube af næringsstoffer og en alsidig ressource for dine planter i haven

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Gavnlig Brug af Græsafklip i Din Have

Sep 22, 2023

Når du er færdig med at slå dit græs, er du kun halvvejs igennem opgaven. Du har nu en masse affald, du skal skille dig af med på den mest hensigtsmæssige måde. For mange bliver det noget med at samle det i affaldsposer, og smide det på lossepladsen.