Plant en nektarbuffet i din selvvandingskrukke

Nem Guide: Skab en nektarbuffet og få liv på din altan eller terrasse med vores selvvandende klimakasse

Skab din egen magiske nektarbuffet på altanen med vores Bonsai-kasse fra Urbangarden.dk! Drømmer du om at tiltrække summende honningbier, livlige humlebier og smukke sommerfugle til din altan? Så er vores Bonsai-kasse lige noget for dig!

Vi elsker træer, og selvom vi har begrænset plads på altanen, vil vi gerne have den fyldt med liv og farver. Derfor har vi skabt denne Bonsai-kasse, og i denne nektarbuffet, sammensat en smuk kombination af stauder og urter, der vil skabe en eksplosion af vækst og blomsterpragt, som bestemt vil glæde både dig og dit lokale insektliv.

Lad os præsentere de fantastiske planter vi i dette tilfælde har valgt til vores nektarbuffet:
  1. Merian (Origanum Vulgare): Denne skønne plante er en favorit blandt bier og sommerfugle. Med dens lyserøde blomster vil den tiltrække en utrolig mængde af disse smukke insekter til din altan.
  2. Agastache (Anisisop eller Indianermynte): Agastache har mange navne, men én ting er sikkert - bier og sommerfugle elsker den! Plant to Agastache i kassen, så de kan stritte ud over det hele og tilbyde en overdådig buffet af nektar.
  3. Rozanne (Storkenæb): Rozanne er en ægte stjerne, der blomstrer uophørligt fra juni til frosten kommer. Denne smukke staude vil tilføje en dybblå farve til din nektarbuffet og tiltrække endnu flere insekter.

Vi skaber en nektarbuffet til altanen

Når du planter i vores krukker, er det vigtigt at tænke langsigtet. Vores jord fra Södra Århults er af høj kvalitet og sikrer, at dine planter vil trives i mange år fremover. Vi vil gerne have, at dine planter har det bedste grundlag for at vokse og blomstre, så du kan nyde dem længe.

Giv dine altandrømme vinger med vores Bonsai-kasse og lad den forvandle din altan til et blomstrende paradis. Vi tør godt love, at dine naboer vil misunde dig, når de ser din imponerende nektarbuffet!

Har vi vakt din nysgerrighed? Så besøg vores webshop på Urbangarden.dk og udforsk vores udvalg af selvvandingskrukker og kasser. Skab din egen unikke altanhave, der vil tiltrække en skøn symfoni af insekter og glæde dit grønne hjerte. Vi står klar til at hjælpe dig med at gøre din altan til det grønne paradis, du altid har drømt om!

Se den fulde videoguide her:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Selvom altanen er lille, kan den sagtens være både grøn og farverig.

Stauder med skønne farver giver liv i byhaven

Apr 03, 2024

Forestil dig at træde ud på din altan eller ind på terrassen i din lille gårdhave og blive mødt af et væld af farver, duft og summen fra insekter

Sådan laver du krydderurter-isterninger

Gem krydderurter året rundt med krydderurte-isterninger

Dec 16, 2023

En af de enkleste og mest effektive metoder til at bevare dine hjemmedyrkede krydderurter er at fryse dem i isterninger, hvilket skaber en praktisk og økonomisk køkkeningrediens, du kan bruge året rundt.

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Dec 16, 2023

Efter julen er overstået, og juletræet har udfyldt sin festlige rolle, behøver det ikke ende som affald