Plant tre træer i en krukke på din altan

Plant ikke bare 1, men hele 3 smukke træer i en kasse på din altan 🪴😍

Drømmer du om at skabe din helt egen skovlignende oase på din altan? Forestil dig at have ikke kun ét, men hele tre smukke træer i samme krukke. Det lyder måske vildt, men med vores Medium Klimakasse fra Urbangarden.dk er det faktisk muligt!

ræer på altanen var faktisk grunden til at vi designede vores krukker til at begynde med. Der fandtes simpelthen ikke gode nok løsninger til det, og vi havde utrolig stor efterspørgsel på indretning af altanhaver med træer.

Vi vil gerne inspirere dig til at tænke stort, selvom pladsen på din altan måske er begrænset. Vores Medium Klimakasse er specielt designet til at rumme flere planter og træer, så du kan få mest muligt ud af din altanplads. Forestil dig at sidde i din favoritstol og have hovedet omgivet af blåregn, kaprifolie, klematis, humle, akebia, vindruer og tornløse brombær - alt sammen fra én krukke!

Sådan opnår du dette botaniske eventyr:

  1. Vælg dine træer omhyggeligt: Når du vil plante flere træer i samme krukke, er det vigtigt at vælge træer, der harmonerer godt sammen og passer til din altans forhold. Gå efter træer, der ikke kun er smukke, men også trives godt i potter og ikke vokser alt for voldsomt.

  2. Vælg den rette Klimakasse: Urbangarden's Medium Klimakasse er ideel til dette projekt. Den er rummelig nok til at give dine træer plads til at udfolde sig, samtidig med at den passer ind på din altan uden at tage for meget plads.

  3. Plant med omhu: Når du planter flere træer sammen, er det vigtigt at tage højde for deres fremtidige vækst. Sørg for at plante dem til toppen af kassen, så de kan udvikle sig frit og skabe et imponerende blikfang.

  4. Pleje og vedligeholdelse: Når dine træer er plantet, er det afgørende at give dem den rette pleje. Sørg for regelmæssig vanding, tilstrækkelig gødning og beskæring efter behov, så de trives og blomstrer.

Med vores Medium Klimakasse kan du virkelig udtrykke din passion for naturen og skabe en unik og frodig altanhave. Det er utroligt, hvad du kan opnå med lidt kreativitet og vores fantastiske selvvandingskrukker.

Så hvad venter du på? Lad dine altandrømme blomstre med tre smukke træer i én krukke. Besøg vores webshop på Urbangarden.dk og find din nye altanven i dag! Vi glæder os til at hjælpe dig med at skabe din drømmeagtan!

Se Boe plante 3 træer i en og samme kasse lige her:

Tilbage til blog

Seneste blogindlæg

Selvom altanen er lille, kan den sagtens være både grøn og farverig.

Stauder med skønne farver giver liv i byhaven

Apr 03, 2024

Forestil dig at træde ud på din altan eller ind på terrassen i din lille gårdhave og blive mødt af et væld af farver, duft og summen fra insekter

Sådan laver du krydderurter-isterninger

Gem krydderurter året rundt med krydderurte-isterninger

Dec 16, 2023

En af de enkleste og mest effektive metoder til at bevare dine hjemmedyrkede krydderurter er at fryse dem i isterninger, hvilket skaber en praktisk og økonomisk køkkeningrediens, du kan bruge året rundt.

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Lad dit juletræ fortsætte med at være til glæde og gavn

Dec 16, 2023

Efter julen er overstået, og juletræet har udfyldt sin festlige rolle, behøver det ikke ende som affald